Keskiviikko

29.07.2015

Keskiviikkona leirissä on vietetty teemapäivää. Teemapäivässä leiriin saapui pokemonista tuttu Ash, joka pyysi lapsilta apua pokemonin valintaan suuriin pokemon kisoihin. Leiriläiset lähtivät tutustumaan pokemoneihin ja äänestämään mukaan lähtevää pokemonia. Kun äänestys oli saatu valmiiksi kokoonnuttiin laskemaan ääniä. Rakettiryhmä oli kuitenkin saanut vihiä äänestyksestä ja he saapuivat paikalle varastamaan äänet. Ash lupasi keksiä keinon äänien takaisin saamiseen, mutta ensin oli kuitenkin syötävä.

Seuraavassa ohjelmassa leiriläiset pääsivät kehittämään pokemonien taitoja, jotta ne pärjäisivät paremmin suuressa taistelussa, jossa äänet oli määrä hankkia takaisin. Lapset suorittivat erilaisia fyysisiä ja älyllisiä tehtäviä ja kaikkien pokemonien taitoja saatiin nostettua.

Kolmannessa ohjelmassa leiri seurasi suurta taistelua, jossa rakettiryhmä taisteli Ashin pokemoneja vastaan. Ash voitti niukan taistelun ja sai äänet takaisin. Ennen lopullista äänten laskua leiri oli päättänyt rangaistukseksi heittää rakettiryhmän järveen. Jessy ja James heitettin järveen ja leiri siirtyi laskemaan ääniä. Lapset valitsivat äänestyksessä vesipokemonin Ashin matkakumppaniksi ja päivä oli saatu päätökseen.

Leiri on tänään saanut nauttia koko päivän hyvästä säästä, lukuun ottamatta lyhyttä sadekuuroa. Kuuron jälkeen märät vaatteet kerättiin kuivumaan suureen kuivatushuoneeseen.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa