Keskiviikko

29.06.2016

Torstaina leirillä säät jatkuivat samanlaisena kuin aiemmin leirillä ja aurinko on paistanut koko päivän lähes pilvettömältä taivaalta. Aamun ensimmäisessä ohjelmassa alku viikon lyhyt leirillä pidettiin vierailupäivää ja toimintapisteitä. Kiitos koko lyhyelle leirille leiriläisille sekä kotiväelle leiristä!

Telttakylä hetken jälkeen pitkä leiri lähti retkelle leirialueen ulkopuolelle. Leiriläiset kävelivät järven eteläpäädyssä sijaitsevalle laavupaikalle tai läheiselle sääksin uimarannalle. Leiriläiset paistoivat vaahtokarkkeja laavupaikalla ja osa leiriläisistä kävi pulahtamassa järvessä.

Retkien aikana loppu viikon lyhyt leiri aloitti leirinsä perinteisesti lipunnostolla. Lipunnoston jälkeen leiriläiset pääsivät valitsemaan itselleen ryhmän. Ryhmiin jakautumisen jälkeen leiri siirtyi nauttimaan päivällistä. Päivällisen jälkeen leiriläiset pääsivät valitsemaan itselleen teltan, johon leiriläisen kanssa majoittuu kahdesta neljään uutta tai vanhaa kaveria. Illalla leiriläiset tutustuivat uusiin kavereihin erilaisten pelien ja leikkien kautta.

Leirillä on koko päivän paistanut aurinko ja lämpötila on ollut koko päivän kahdenkymmenen asteen paremmalla puolella. Koko leirin väki on käyttänyt päivällä hattuja ja leiriläisiä on muistutettu jatkuvasti veden juomisesta. Illalla leiri kävi nukkumaan kauniissa auringon laskussa.

Jos julkaisu ei näy, näet sen painamalla tästä

Jos julkaisu ei näy, näet sen painamalla tästä

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa