Keskiviikko

06.07.2016

Keskiviikkona leirillä on vietetty teemapäivää. Aamulla leiriin saapui Ninni, joka oli apaattinen ja kylmä. Lapsille selvisi, että Ninni on kadottanut tunteensa ja niiden takaisin saaminen on nyt ensiarvoisen tärkeätä. Paikalle saapui myös tohtori, joka kertoi, että erilaisten kokeiden kautta tunteet voidaan saada takaisin. Lapset lähtivät tekemään erilaisia kokeita, mutta niiden jälkeen todettiin ettei niistä ollut apua. Seuraavassa ohjelmassa kokeiltiin toisenlaista lähestymistä, josta ei myöskään ollut liioin apua. Lapsille selvisi päivällisen jälkeen, että Ninnillä oli ollut avain, joka sisälsi kaikki tunteet ja se oli nyt löydettävä heti. Lapset lähtivät haastattelemaan hahmoja ja selvittämään missä avain voisi olla. Lopuksi avain löydettiin ja Ninni sai tunteensa takaisin. Päivä oli pelastettu.

Leirillä on tänään ollut päivällä puoli pilvinen sää. Sateilta leirissä ollaan kuitenkin säästytty ja aurinkokin on päivän aikana paistanut.

Jos julkaisu ei näy, näet sen tästä

Jos julkaisu ei näy, näet sen tästä

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa