Keskiviikko

04.06.2014

Keskiviikkona päästiin nauttimaan jeditiimin suunnitteleman teemapäivän jouluisista antimista. Ensimmäisen ohjelman tuli aloittamaan itse joulupukki joka ilmoitti leiriläisille että Kiljavasta tehdään korvatunturin sivutoimipiste. Joulupukki saikin yllättäin kutsun eeppisten kokoukseen Ibitzalle ja vallan Kiljavan toimipisteessä otti Herra Pääjohtaja. Herra Pääjohtaja päätti pitää Kiljavalla uuden henkilöstön rekrytointipäivän ja lapset pääsivät tutustumaan Kiljavan tehtaan toimintaan ja osoittamaan josko heistä olisi tehtaan uusiksi työntekijöiksi. Tutustuessaan tehtaaseen he huomasivat että Herra Pääjohtaja kohteli tonttuja ikävästi maksamatta kunnollista palkkaa ja pakottamalla pitkiin työpäiviin. Tontut onnistuivat kuitenkin sabotoimaan tehtaan koneiston ja ohjelman loputtua tehtaassa tapahtui räjähdys.

Iltapäivällä tehtaan henkilöstöstön keskittyessä korjaamaan tehdasta lapset ryhtyivät kohottamaan joulumieltä tekemällä jouluisia asioita Kiljavalla. Ohjelmassa oli mm. lumisotaa, joulukorttien tekemistä, kirje joulupukille, joululauluja ja tietenkin joulusauna ja uinti. 

Päivän viimeisessä ohjelmassa jatkettiin hyvän mielen keräämistä tekemällä erilaisia hyödyllisiä askareita. Herra Pääjohtaja tuntui myös muuttaneen mieltänsä ja oli rakentanut siirtimen jolla joulupukki oli tarkoitus saada takaisin Ibitzalta takaisin ja tämän laitteen toiminta perustui hyvän mielen mittarin lukemaan. Lopuksi joulupukki palasikin sitten Kiljavalle ja koko leiri kerääntyi yhteiselle joulupuurolle. 

Joulua vietettiin siis hyvillä mielin lämpöisessä kesäsäässä uiden ja nauttien ohjelmasta - kaiken kaikkiaan siis onnistunut teemapäivä! 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa