Keskiviikko

03.01.2018

Keskiviikko leirissä alkaa vähitellen olla ohi ja lapset ovat jo mukavasti omissa sängyissään uneksimassa!

Aamulla herättiin hieman harmaaseen säähän, mutta se ei meininkiä hidastanut. Perinteisen lipunnoston jälkeen lapset saivat valita kolmesta kipakasta Escape Room-haasteesta! Escape Room-huoneissa lapset saivat selvittää kryptisitä arvoituksia, joiden avulle pääsivät esimerkiksi avaamaan lukkoja tai salaisia arkkuja!

Herkullisen luonaan jälkeen lapset laittoivat takit ja ulkohousut jalkaan ja lähtivät ulos ratkomaan erikoisien hahmojen suhdekiemuroita. Hahmot yrittivät etsiä elämänsä rakkautta, mutta monella ei ollut hirveästi onnea matkassa. Kuitenkin ohjelman lopussa jotkut löysivät toisensa! Onnellinen ja rakkauden täyteinen loppu. Tämän lapset viettivät vielä vaihdikkaita hetkiä ulkona pelaten erilaisia ulkopelejä ja leikkejä.

Illan viimeinen ohjelma sisälsi erilasia haasteita pimeydessä. Lapset lähtivät taskulamppujen valossa esimerkiksi etsimään puihin kiinnitettyjä heijastimia, leikkimään piilosta ja paahtamaan vaahtokarkkeja nuotion loimuissa!

Mukana myös viimein bronttojen ryhmäkuva!

Hyvää yötä täältä leiriltä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa