Keskiviikko

21.02.2018

Keskiviikko aamu alkoi lipunryöstöllä. Koko leiri kisaili keskenään ja sai aamun alkamaan aktiivisesti! Lipunryöstön jälkeen osa boffasi, eli pehmomiekkaili ja osa taiteili jäästä veistoksia! Apuna oli saha ja maalia. 

Lounaalla syötiin pastaa, joka maistui erityisen hyvin touhukkaan aamun jälkeen.

Ryhmien omilla hetkillä käytiin muun muassa retkellä järven jäällä ja laskettiin pulkalla.

Seuraavassa ohjelmassa vuorossa olivat kotitalouskerhot. Leiriläiset pääsivät luomaan lunta, siivoamaan asuinrakennustamme, valmistamaan hedelmäsalaattia, lajittelemaan ja pesemään pyykkiä sekä piristämään ruokailutilaamme ikkunalaseihin piimällä maalatuilla maalauksilla. Osa porukkaa lähti läheiselle ladulle hiihtämään. Ohjaaja sai tehdä työtä pysyäkseen innokkaitten hiihtäjien vauhdissa! 

Päivällistä eli kasvisosekeittoa saatiinkin nauttia putipuhtaalla kassulla. 

Illalla päästiin nauttimaa talven iltojen pimeydestä. Osa leiriläisistä tutkivat öistä tähtitaivasta ja etsivät tähtikuvioita. Tähtiä katsellessa intouduttiin pohtimaan avaruuden laajuutta ja ihmeellisyyttä. Pimeässä metsässä leikittiin myös hippaa ja sardiinipurkkia taskulamppujen avulla. 

Iltapalalla oli tarjolla päivällä leiriläisten valmistamaa hedelmäsalaattia. 

Huomenna aamusta leiri lähtee pulkkamäkeen!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa