Keskiviikko

02.07.2014

Keskiviikkona leirillä vietettiin teemapäivää. Aamulla leiri heräsi kummallisien satuhahmojen hyvän yön toivotuksiin. Satuhahmot myös kehottivat lapsia siirtymään aamupesujen jälkeen iltapalalle. Pian selvisikin, että jonkinlainen kepponen on päässyt tapahtumaan ja satuhahmojen roolit ovat menneet sekaisin. Lapset ryhtyivät heti lipunnoston jälkeen kertomaan satuhahmoille, mitä heidän oikeasti kuuluisi tehdä. Eihän se nyt vaan käy päinsä, että Kapteeni Koukku on ihastunut Helinä Keijuun.

Satuhahmot saatiin vakuutettua, ettei kaikki ole kuten pitää ja seuraavassa ohjelmassa lapset pääsivät auttamaan satuhahmoja heidän pulmissaan sekä askartelemaan mielekkäitä asioita. Kuitenkin lopussa kapteeni koukku poltti järvessä satukirjan ja satujen tuottaminen loppui. Lapset saivat kuitenkin vakuutettua hahmot siitä, ettei tämä nyt ollutkaan niin huono juttu, vaan nyt hahmot saisivat vihdoin kehittää itselleen uuden roolin. Lapset pääsivätkin markkinoilta hankkimaan satuhahmoille aivan uusia vaatteita ja kykyjä. Yleensä leiriltä lähetetään vain vähän terveisiä kotipuoleen.

Nyt kuitenkin leiritunnelmia ja leiriläisten terveiset kotiväelle on mahdollista käydä väijymässä uunituoreesta YouTube videosta! 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa