Keskiviikko

09.07.2014

Tänään leirillä vietettiin teemapäivää. Päivä alkoi Paavopesusienen syntymäpäivä huudoilla ja Paavo toivotti leiriläiset tervetulleiksi merelliseen maailmaan. Merellisessä maailmassa oli paljon erilaista tekemistä, oli mahdollista päästä ottamaan kaverista mittaa vesipukkitaistelussa, kiertää sisälle rakennettu pelirata, käydä uimassa sekä tehdä montaa muuta asiaa.

Ensimmäisen ohjelman oli tarkoitus huipentua pellehyppyshowhun, mutta kuitenkin juuri kun se oli alkamassa järvestä nousi Ursula joka ilmoitti olevansa kyllästynyt lasten ja Paavon metelöintiin. Tämän seurauksena Ursula saastutti järven ja koko päivä oli vaarassa mennä pieleen.

Lounaan jälkeen kuitenkin paikalle saapui 200-vuotta vanha kilpikonna joka kertoi lapsille tarinan, kuinka näin oli käynyt aiemminkin ja lasten oli nyt määrä kerätä taikahelmiä joiden avulla vedet saadaan jälleen puhdistettua. Lapset kiersivät erillaisia pisteitä joissa he suorittivat tehtäviä, kun tehtävä oli suoritettu saivat lapset palkkioksi helmen. Helmen avulla he ohjelman lopussa saivat puhdistettua vedet ja näin Paavon syntymäpäiviä päästiin oikeasti juhlimaan illalla.

Leiri nautti iltapalaa lämpötilan edelleen hipoen lähellä hellelukemia.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa