Keskiviikko eli saunapäivä

24.02.2016

Keskiviikkoaamu valkeni kirkkaana nollakelissä. Aamuherätyksen, aamupalan ja huonetarkastusten jälkeen olikin lipunnoston aika. Kun lippu oli nostettu, saapui leiriin Poseidon, Ahti ja Loki, jotka haastoivat lapset mukaan lipunryöstöön. Lipunryöstössä koitettiin saada pisteitä löytämällä värillisiä nauhoja toisten alueelta sekä nappaamaan toisia osallistujia vankilaan käsinauhoja viemällä. Kun leiriläinen löysi värillisen nauhan, sai hän koettaa tarkkuustaitojaan sammuttamalla nuotiota lumipalloin. Lopulta Ahti voitti lipunryöstön, mutta kaikki osallistujat tekivät kyllä todellakin parhaansa! 

Lounaaksi syötiin keittoa ja jälkkärinä herkuteltiin letuilla ja hillolla, nam! Telttakylähetkissä vietettiin kivaa aikaa esimerkiksi piirtäen ja askarrellen. Leirin piirustuskilpailuun onkin tullut jo monta piirustusta! Kanttiinin avaimen sijainti varmistui eilisessä mysteeriohjelmassa, joten herkkujakin päästiin ostamaan päivän aikana. Kanttiinissa herkkuja myymässä olivat tänään valkoinen nalle, kärpänen ja krokotiili leirinjohtajan ja brontto-ohjaajan sijaan. Onneksi he kuitenkin osasivat hommansa ja leiriläiset saivat herkkunsa! Kanttiinin jälkeen vapaa-ajalla pidettiin minipäivädisko Päämajan salissa ja Tiira-talossa pääsi rauhoittumaan piirtämisen ohessa tai legoja rakentamalla. Osa leikki vapaa-ajalla pihaleikkejä ja telmivät lumessa.

Tänään ohjelmassa on vielä saunat, joiden aikana kaikki leiriläiset pääsevät pesulle. Saunojen ohessa on luvassa kerhoja, joissa pääsee mm. tekemään lennokeita, hamahelmitöitä, pelailemaan, rakentamaan lumiukkoja ja maalaamaan lunta, laulelemaan kitaran tahdissa sekä rakentamaan majoja! Päivän aikana on saatu nauttia auringosta ja ihanasta nollakelistä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa