Keskiviikko - Heippa leiri 2-2 & tervetuloa 2-3!

13.06.2018

Tänään keskiviikkona oli vierailupäivä. Alkuviikon lyhyt leiri lähti kotiin, ja toivotimme tervetulleiksi uudet loppuviikon lyhyen leirin leiriläiset.

Aamulla oli kuitenkin vielä aikaa käydä toimintapisteillä. Erilaiset kiipeilypisteet olivat jälleen kovin suosittuja, ja laatikkoleikin ennätys oli huimat 20 laatikkoa! Leiriläisillä oli myös mahdollisuus lähteä etsimään aarretta epämääräisen mieshahmon perässä, joka kutsui itseään Kiljavan kuninkaaksi. Hän halusi kuulemma takaisin valtaan, mutta oli hukannut kaikki kannattajakorttinsa! Ympäri leirialuetta oli piilotettu vihjeitä, joita seuraamalla löytyi palkkio.

Lounaalla syötiin makaronia, ja kanttiinista sai ostaa mm. kuuluisia poppis-tikkareita ja jäätelöä. Tässä vaiheessa sanottiin alkuviikon leiriläisille heipat, kun he pääsivät pakkausten jälkeen lähtemään kotimatkalle monta kokemusta rikkaampana. Nähdään ensi kesänä!

Iltapäivällä koko viikon leirillä olevat telttakylät lähtivät retkille. Kolme telttakylää lähti aurinkoisen päivän kunniaksi pulikoimaan Sääksin uimarannalle. Muiden retket suuntautuivat mm. luonnonamfille, jossa retken ohjelmaan kuului leikkimistä, pelejä ja majanrakennusta, ja evääksi oli kaurakeksejä.

Retkien aikana leiriin saapui kokonainen telttakyläalueellinen uusia leiriläisiä valmiina loppuviikon lyhyelle leirille. Mennimaan leiriläiset eli Menninkäiset, Maahiset, Tuupposet ja Wompatit ovat purkaneet tavaransa ja asettuneet telttoihin, ja lähtevät pian tutustumaan leirin monipuolisiin toimintapisteisiin! Sillä aikaa pitkän leirin leiriläisiä viihdyttää iltashow alatuvalla.

Tämä päivä ja eilinen olivat viikon viileimpiä päiviä, joten loppuviikko kuluu todennäköisesti erittäin aurinkoisissa ja mukavissa tunnelmissa. Huomiseen!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa