Keskiviikko - jännittävän ohjelman täyttämä päivä huipentui grillibileisiin!

19.07.2018

Tänään oli ohjelmantäyteinen päivä. Leirissä oli tarjolla niin mediakerhoja, somemysteeri, kauhuohjelmaa kuin grillibileetkin.

Aamun aloittaneissa mediakerhoissa päästiin mm. tekemään leirin oma iltapäivälehti, valmistelemaan postauksia Leirikesän sometileille, sekä kuvaamaan YouTube-haasteita. Lehteen päätyi juoruja, parhaita lookkeja, sekä esimerkiksi gallup. Youtube-haasteista suosituimpia taas olivat silmät sidottuna meikkaus, sekä chubby bunny -vaahtokarkkihaaste.

Lounaan jälkeen vuorossa oli sosiaalisessa mediassa tapahtuva salapoliisimysteeri. Sen ratkaisun jälkeen päästiin viettämään laatuaikaa oman lössin kanssa. Laatuajalla valmistui ainakin yksi kakku. Uiminen ja suppailu olivat myös tänään suosituimpia vapaa-ajan aktiviteetteja, mikä ei jatkuvassa helteessä yllätä. Onneksi nuorilla onkin mahdollisuus viettää aikaa veden äärellä niin paljon kuin huvittaa!

Illalla klubilla paistui erilaisia grilliherkkuja, ja samaan aikaan rohkeimmat pääsivät osallistumaan illan kauhu-ohjelmaan. Suomen historiaan sijoittuvassa mysteerissä kartanon tytär oli kadonnut, ja hänen kohtaloaan selvitettiin pitkin leirialuetta levittäytyneiden hiuksia nostattavien hahmojen avulla. Pimenevä kesäilta nosti erityisesti tunnelmaa.

Kun kaikki mysteerin selvittäjät oli saatu takaisin klubille ja viimeisetkin grillivartaat ja burgerit syötyä, klubi sulkeutui yön viimeisten hitaiden ja yhden upean ex-tempore -lauluesityksen siivittämänä. Huomenna meille on tulossa todella spesiaaleja esiintyjiä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa