Keskiviikko - Kiljavan Tubecon

10.07.2019

Youtuben pääkonttorin ollessa remontissa, tähtitubettajat saapuivat Kiljavalle tuottamaan sisältöä yhdessä leiriläisten kanssa. Esimerkiksi huippusuositut pränksterit Henkka ja Maukka keksivät loputtomasti keinoja hyödyntää jauhoja ja elmukelmua pieneen pilailuun.  Janne Oliver kuvasi lasten kanssa tikkuruokien valmistamista, Pepin kanssa pääsi arvostelemaan leluja legoluolaan, Uunon kanssa maisteltiin maailman karmeimpia karkkeja ja Haaste-Hanna yllytti leiriläisiä erilaisiin seitsemän sekuntia kestäviin stuntteihin. Uusia tilaajia ja tykkäyksiä ei voinut estää!

Tubettajien päivä ja sisällöntuottaminen sujui erinomaisesti, kunnes joku kaheli keksi vaihtaa wifin salasanan. Yhtäkkiä edes kissavideoita ei päässyt katsomaan! Leiriläisten tehtävä oli selvittää, kuka tai mikä halusi estää tubettajien lempiharrastuksen. Tubettajien kuulustelun ja johtolankojen keräämisen jälkeen alkoi olla selvää, että Uuno oli kateuksissaan halunnut sabotoida suurempien tubettajien toimintaa, olihan hänen kanavansa ainoa tilaaja oma äiti. Leiriläiset antoivat anteeksi ja auttoivat Uunoa keräämään satoja uusia tilaajia.

Illalla oli suuren Kiljavan Tubecon -gaalan aika. Gaalassa katsottiin päivän videotuotoksia ja livestriimattiin uusia haasteita. Samalla selvitettiin kunkin leiriläisen Youtube -tietämys hauskan kilpailun merkeissä. Ehkä päivän opetus on, ettei sosiaalisessa mediassa saatu huomio merkitse mitään aitoihin ystäviin verrattuna.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa