Keskiviikko - Kouluta supersankarisi!

03.07.2019

Leirialueelle saapui tänään vähän erilainen perhe. Sir Reginaldin seitsemästä lapsesta kaikki ovat supersankareita, joita on kasvatettu tiukassa kurissa ja kutsuttu ainoastaan numeroilla. Oli aika selvittää kuka supersankareista on kaikkein paras ja mitä voisimme oppia heiltä. Jokainen telttakylä sai oman supersankarin koulutettavakseen, sillä iltapäivällä oli turnajaisten aika. Valitettavasti YLVA eli Yliluonnollisen Vastainen Agentuuri sai vihiä laittomasta supersankaritoiminnasta ja heidän agenttinsa tekivät omat peliliikkeensä... pian kaikki supersankarit oli hävitetty leirialueelta. Niinpä leiriläiset itse pääsivät vetämään trikoot ylleen sekä maskit kasvoilleen supersankaroinnin merkeissä!

Leiriläisten supersankarikoulutukseen kuului paitsi salaisen alter egon luominen, myös jousiammuntaa, vesiesterata, kaksi pakohuonetta sekä parkouria. Sir Reginald allekirjoitti diplomin jokaiselle leiriläiselle koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta. Ensimmäisenä supersankaritehtävänään leiriläiset pääsivät löylyttämään YLVAn agentteja ja antamaan heille oikein märän opetuksen! Päivä päättyi juhliin, joissa riitti musiikkia, tanssia, makeita drinkkejä sekä ongintaa. Kaikkien näiden sankareiden ansiosta täällä on nyt jokaisen turvallista olla!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa