Keskiviikko - Olipa kerran leirinjohtajan aivot sekä muita satuja

24.07.2019

Keskiviikkona kaikkia kummeksutti, kun leirinjohtajalla oli hirmuinen känkkäränkkä päällä heti aamusta. Kun aamulaulut ja aamutanssit eivät kelvanneet, paikalle oli kutsuttava vähän erilainen kallonkutistaja, Kaivo Äyrä, joka kutisti leiriläiset korjaamaan ongelmaa suoraan johtajan aivoihin. Tarkoituksena oli selvittää, mikä ihme oli aivotoiminnan noin järkyttänyt. Matka aivoihin ei ollut erityisen miellytävä, sillä se vaati ryömimistä pimeistä korvakäytävistä. Mutta perillä leiriläisiä odotti läjäpäin tunteita, pelkoja, painajaisia ja mielikuvitusystäviä, joihin tutustuminen oli mukavaa ja todellinen seikkailu!

Leirinjohtajan aivojen korjaaminen vaati muistopallojen keräämistä suorittamalla erilaisia tehtäviä. Esimerkiksi vihan kanssa pääsi hajottamaan tavaroita ja pelon kanssa käymään vesisotaa. Unia leiriläisten täytyi herätellä aivoissa näyttelemällä itse. Kun leirinjohtajan muistot ja ajatukset olivat viimein kasassa, alkoi ryömiminen takaisin professorin kyhäämän laitteiston läpi, jonka jälkeen juhlinta saattoi alkaa! Leirinjohtaja oli niin tyytyväinen saamaansa hoitoon, että järjesti kaikille leiriläisille bileet. Luvassa oli musiikkia, taidetta, kauneudenhoitoa, aarteenmetsästystä sekä kakkubaari. Suurien tunteiden päivä sai siis ansaitsemansa lopun!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa