Keskiviikko - Teemapäivä!

21.06.2017

Tänään on ollut erittäin outo päivä monellakin eri tapaa! Päivän aikana on satanut paljon vettä ja ukkostakin on ollut ilmassa.

Lipunnoston jälkeen oli aika käynnistää viikon teemapäivä, aiheena tällä kertaa kivet! Teemapäivän kunniaksi kiviä tulisi etsiä metsästä ja sitten vertailla niiden ulkomuotoja ja kokoja. Hirveän mielenkiintoista!

Lippuaukealle kuitenkin saapui eriskummallinen kalju kaksikko, Tatu ja Patu! Kaverukset kyselivät, että onko kukaan nähnyt heidän ystäväänsä Maijaa.

Maijan etsiminen tuntui leiriläisistä paljon jännittävämmältä, kuin kivien vertailu Niinpä leiriläiset lähtivät etsimään eri Maijojen joukosta yhtä ainutta oikeaa, pitkin leirintäaluetta. Alueelta löytyi esimerkiksi Risu-Maija, Poliisi-Maija, Maija ja sen karitsa, sekä Maija Tilkkumaa. Lopulta oikea Maija löysi tiensä kavereidensa luo ja hauskuus pääsi alkamaan!

Ohjaajat olivat järjestäneet tylsiä kivien tölläämisrasteja, jotka Tatun, Patun ja Maijan energisellä avustuksella pian muuttuivatkin keksintö-rasteiksi! Leiriläiset pääsivät toteuttamaan itseään ja patentoimaan uusia keksintöjään. Uusina keksintöinä nähtiin erilaisia kulkuvälineitä ja ajatustenlukulaitteita!

Luovuus oli myös huipussaan, kun lapset pääsivät koristelemaan juhannuskuusta ja heittelemään vaahtomuovin palasilla väriläiskiä paperille, läts!

Tatu, Patu ja Maija toivat iltaa kohden mukanaan myös auringon Kiljavalle! Synkkä ja viileä päivä muuttui nopeasti valoisaksi ja lämpimäksi. Tatun ja Patun tuli jatkaa matkaa faniensa luo vastarannalla olevalle leirialueelle. He päättivät ylittää Märkiö-järven leiriläisten rakentamalla veneellä, joka toimi myös maalla.

Päivä on ollut toden totta kovin mielenkiintoinen ja vauhdikas, nyt varmasti maittaa uni ihan jokaiselle!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa