Keskiviikko - vierailupäivä!

27.06.2018

Tänään koitti kotiinlähtö alkuviikon lyhyelle leirille. Aamulla ehdittiin kuitenkin vielä toimintapisteille mm. kiipeilemään, melomaan, leikkimään laatikkoleikkiä ja uimaan, joten viimeisistä tunneista leirillä saatiin kaikki ilo irti :) Myös sää hemmotteli meitä, ja aurinko porotti niin, että leirissä oli myös tänään hattupakko.

Lounaan jälkeen oli aika pakata tavarat. Möröt ja Venkoset lähtivät kotimatkalle heippojen ja lipunlaskun jälkeen. Kiitos leiristä, nähdään ensi kesänä!

Sillä aikaa muu leiri suuntasi retkille. Kohteina olivat mm. läheinen uimaranta sekä nuotiopaikka. Pienen patikointimatkan jälkeen päästiin tekemään vaikka mitä hauskaa, kuten paistamaan vaahtokarkkeja, uimaan ja keräämään kesän ensimmäisiä mustikoita!

Iltapäivällä leirille saapui teltta-alueellinen uusia innokkaita leiriläisiä. Ohjaajat esittelivät telttakylät lipunnoston jälkeen, ja kaikki löysivät mieleisensä kylän. Telttakyläkuvat löytyvät tämän viikon leirilehdestä erillisenä sivuna.

Loppuviikon lyhyt leiri alkoi päivällisellä, joka oli tänään riisiä, perunoita sekä kanakastiketta! Sen jälkeen ohjelmassa oli ensimmäinen telttakylähetki. Lippuaukealla nähtiin erilaisia leikkejä, joiden avulla aloitettiin telttakyläkavereihin tutustuminen ja ryhmäytyminen. Esimerkiksi hedelmäsalaattia ja hippaa leikkivät leiriläiset säntäilivät pitkin pihaa.

Illalla uudet telttakylät ehtivät käydä myös uimassa sillä aikaa, kun pitkän leirin leiriläisille oli järjestetty oma show alatupaan. Jännän päivän päätteeksi syötiin vielä iltapalaksi hedelmäbuffet, jossa oli tarjolla mehukkaita ja värikkäitä hedelmiä kaikkien makuun. Huomenna on odotettavissa viikon toinen teemapäivä, sekä lyhyen leirin ensimmäinen kokonainen päivä Kiljavalla!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa