Keskiviikkona käytiin retkellä ja uitiin

29.06.2022


Tänään Kesärinteellä oli retkipäivä. Aamupalan ja lipunnoston jälkeen koko leiri lähti yhteiselle retkelle Rusutjärven uimarannalle. Sää suosi retkeilijöitä ja monet olivat innoissaan kun pääsivät uimarannalla uimaan paljon. Uiminen oli selkeästi hellepäivän hittijuttu! Lisäksi rannalla pelattiin lentopalloa, boffattiin (eli pehmomiekkailtiin) ja heitteltiin frisbeetä. Retkellä leiriläiset pääsivät myös itse valmistaan oman lounaansa trangialla. Ruoaksi valmistettiin itse kinkkupastaan. Kokkailu oli hauskaa ja ruoat onnistuivat hyvin sekä olivat tosi maukkaita lasten mielestä! Takaisin leiriin päästyä tiskattiin omat retkiastiat ja syötiin välipalaksi munariisipasteijaa. Lisäksi lapset pääsivät myös tekemään herkkuostoksia kanttiinista. Tämän jälkeen luvassa oli lasten toiveiden mukaisesti lautapelejä, askartelua ja erilaisia leikkejä.


Ilalla leirissä vietettiin vielä oman ryhmän kanssa laatuaikaa. Ryhmät kävivät mm. uimassa, pelasivat timanttijahtia, askartelivat sekä pelasivat mafioosoa. Timanttijahti oli hitti ja lapset keräsivät timantteja innoissaan. Päivä oli jälleen täynnä kivaa ohjelmaa ja hauskaa tekemistä. Kohta käydään nukkumaan ja innolla jäädään odottamaan mitä huominen viimeinen leiripäivä tuo tullessaan.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa