Keskiviikon retkipäivä

09.06.2022

Keskiviikkona Kesärinteellä oli retkipäivä. Aamun sateet ehtivät onneksi väistyä pois kun leiriläiset ja ohjaajat lähtivät retkelle Rusutjärven uimarannalle. Retkellä oli luvassa erilaisia leikkejä sekä pelejä ja rohkeimmat uskaltautuivat jopa uimaan koleasta säästä huolimatta. Retkellä lapset pääsivät myös valmistamaan itse trangioilla retkilounaan. Lounaaksi valmistettiin kana-pestopastaa. Nam!


Kun leiriläiset palasivat takaisin leiriin lapset pääsivät kanttiiniin sekä viettämään vapaa-aikaa kivojen uusien leirikavereiden kanssa. Päivällisen jälkeen ryhmät pääsivät puuhastelemaan erilaisien aktiviteettien parissa. Ryhmät muun muassa kävivät melomassa kanooteilla, kalastivat, askartelivat ja pelasivat jalkapalloa.


Illalla syötiin vielä iltapalaksi hedelmärahkaa sekä itseleivottuja sämpylöitä. Iloisen ja kivan päivän pääteeksi käytiin rauhallisesti iltaunille ja odottamaan innolla viimeisen leiripäivän seikkailuja.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa