Kiljavalla leireillään vuoden ensimmäisellä leirillä!

04.01.2024

Kiljavan Loppiaisleiri on sujunut kovista pakkasista huolimatta hyvissä talvitunnelmissa! Leiritunnelmaa ovat ylläpitäneet muiden muassa mahtavat talvimaisemat, sauna, avanto sekä nuotiolla paistetut vaahtokarkit!

Eilen leiriläiset pääsivät ulkoilemaan mysteerin parissa, jossa piti selvittää kadonneen kanttiinin työntekijän arvoitus. Mitä tapahtuisi, jos leirillä ei saisi halutessaan ostaa herkkuja? Onneksi kanttiinin työntekijä löytyi neuvokkaiden leiriläisten avustuksella ja leiriin saatiin palautettua turvallinen normaalitila. Illalla päästiin rauhoittumaan elokuvan parissa kohti hyviä yöunia.

Tänään torstaina on - poikkeuksellisesti perjantain sijaan - leirin viimeinen kokonainen päivä, mikä tarkoittaa vain ja ainoastaan yhtä asiaa. Sehän on disco! Illalla leiriläiset saavat näyttää parhaat tanssiliikkeensä, toivoa suosikkikappaleensa ja laittaa hiuksiinsa upeat juhlakampaukset! Tämän lisäksi leiriläisten on etsittävä uusinta uusiutuvaa energialähdettä - bile-energiaa! Siihen on hyvä huipentaa tämän vuoden Loppiaisleiri ja kääntää katseet kohti alkuvuoden muita metkuja.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa