Kiljavan Jännittävä Juhannus

19.06.2024

Tervehdykset Kiljavalta! Tänään leiriläiset pääsivät mukaan jännittävään seikkailuun, kun Johannes Keskikesä saapui hätääntyneenä leiriin ja kertoi, että ilkeä Vesihiisi oli lumonnut kaikki tontut. Leiriläiset lähtivät yhdessä Johanneksen kanssa toiselle puolelle Kiljavaa etsimään lumottuja tonttuja ja pelaamaan lipunryöstöä Vesihiiden kanssa. Matkalla joukkoon liittyi valtava määrä tonttuja. Kiljavan toisella puolella Vesihiisi haastoi lapset lipunryöstöön.


Pelin jälkeen, kun kaikki liput oli saatu takaisin tontuille, Johannes Keskikesä kutsui paikalle Ilkeiden satuolentojen etsintäpartion, joka vei Vesihiiden pois. Tontut palasivat leirikeskukseen ja kertoivat lapsille tarinoita matkan varrella.


Iltapäivällä lapset saivat valita, mihin kerhoon tai saunaan he halusivat osallistua. Kerhojen ja saunan lomassa lapset haastattelivat tonttuja ja selvittivät, mitä pahaa Vesihiisi oli vuosien saatossa tehnyt.


Loppushow alkoi ja kaikki kokoontuivat takaisin lippuaukiolle. Etsintäpartion jäsenet kertoivat, mitä olivat saaneet selville Vesihiiden ilkitöistä, ja lopulta Vesihiisi heitettiin järveen saunarannassa.


Illalla tontut esittelivät omat kerhonsa ja juhannusjuhlat alkoivat. Kotitonttu ja Riihitonttu järjestivät juhannusreivit, ja samaan aikaan pyöri useita kerhoja, joissa lapset saivat vapaasti kiertää.


Lopuksi siirryttiin uimarantaan, jossa poltettiin juhannuskokko. Tontut iloitsivat juhannuskokosta ja siitä, että he yhdessä lasten kanssa voittivat ilkeän Vesihiiden ja pelastivat juhannusjuhlat. Rannassa laulettiin yhteislauluja, ja sen jälkeen siirryttiin iltapalalle.


Kaiken kaikkiaan päivä oli täynnä jännitystä ja iloa, ja leiriläiset pääsivät viettämään mahtavaa leirin viimeistä päivää!


Hyvää Juhannusta toivottaa Kiljavan väki!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa