Kiljavan kesä on täällä!!

05.06.2023

Pitkään ja suurella innolla odotettu 2023 Kiljavan kesäleirit ovat vihdoin avattu. Leirejä, mitä ohjaajat ja leirijohto on suunnitellut jo hyvän tovin. Vihdoin ja viimeinen koitti kello 10, jolloin kaksi bussilastillista sekä joukko autoilla saapuneita leiriläisiä asettuivat lippuaukealla kuuntelemaan aamunavausta. Kiljavalle perinteiseen tapaan telttakyläohjaajat esittivät toinen toisiaan ilahduttavampia telttakyläesittelyitä, joiden perusteella leiriläiset jakautuivat telttakyliin. Kun leiriläiset olivat jakautuneet telttakyliin, oli osalla ohjelmassa luvassa check in, sekä lounas.

Iltapäivällä omien ohjaajien kanssa tutustuttiin Kiljavan alueeseen ja sääntöihin, leikittiin erilaisia ryhmäytymisleikkejä ja nautittiin aurinkoisesta päivästä. Telttakylähetkillä mafioso leikki teki paluun, kuten myös ilonkiljahdukset uimarannasta.

Ensimmäisenä päivänä ohjaajat olivat myös suunnitelleet ryhmäyttävän rooliohjelman. Leirialue täyttyi satuhahmuista - Kapteeni Koukun, Röllin, Mörön ja muiden pahisten lisäksi alueella liikkui hyviksiä Olafista Arieliin ja Milli Menninkäiseen. Paholaisilla oli kadoksissa avain aarrearkkuun, jonka hyvikset lupasivat antaa, jos toiset osaavat näyttää merkkejä hyväksi tulemisesta. Lasten johdolla pahikset harjoittelivat hyviä yhteistaitoja. Lopulta kaikki pahikset muuttuivat hyviksi, aina siihen saakka, kun Kapteeni Koukku yritti varastaa kaikki palkinnot. Tätähän Kiljava ei hyväksynyt, ja Kapteeni heitetiin perinteisesti JÄRVEEN!

Iltaohjelmassa Mekalmon ja Mennimaan väki pääsivät korkkaamaan toimintapisteet, eli trampoliini, kiipeilyseinä, laatikkoleikki, uinti ja kanala. Laatikkoleikissä viikko alkoi upeasti 14 laatikoiden ennätyksistä, joten kesän rima on nyt asetettu. Hiisilän leiriläiset nauttivat ensimmäisestä pääleirin saunasta ja saunarannan uinnista, kun taas Palossa päästiin omaan privaatti uimarannalle ihanassa auringonlaskussa.

Ilo ja onni on paistanut niin leiriläisten kuin ohjaajien kasvoilta. Ihanaa, että leirit ovat taas käynnistyneet!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa