Kiljavan suuruinen mestari

13.06.2024

Torstain terveiset Kiljavalta! Tänään Kiljavan nummella leiriläiset ovat päässeet takaisin toimintapisteiden makuun. Aamusta avautui jälleen kerran kiipeilyä, jousiammuntaa, kanotointia, suppailua, uintia ja saunomista. Käsistään kätevimmät leiriläiset pääsivät myös tekemään itselleen haluamansa näköiset kangaskassit! Vain mielikuvitus oli rajana taiteilijoiden työskentelylle. Glitteriä ja tusseja ei säästelty.

Lounaan, kanttiiniherkkujen ja puhelinajan jälkeen koittikin aika valmistaa itse ruokaa! Trangiat kävivät kuumana ja leikkuulaudat suhisivat kun leiriläiset pääsivät vauhtiin! Trangiakokkailu antoi pientä esimakua siihen, millaista omatoiminen kokkaaminen on ja oli monelle varmasti opettavainen hetki! Ruoaksi leiriläiset valmistivat tomaattipastaa ja lihapullia.

Kokkailun jälkeen vuorossa oli iltanuotioshow, jossa kaksi kilpailijaa: Marittta Mäntynen sekä Kari Jurry mittelivät suorassa livelähetyksessä “Kiljavan suuruinen mestari” -kisassa! Kisassa yleisöstä otettiin avustajia erilaisiin tehtäviin. Tehtävinä oli mm. kengänheittoa, biisitietämystä sekä sokkona käpyjen etsimistä! Ohjelman lopuksi leiriläiset pääsivät vielä huutoäänestämään omaa suosikkiaan, ja sehän kuultiin aina Helsingissä asti!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa