Kiljavan tiistai täynnä kiipeilyä, trangiakokkailua sekä saunomista

04.06.2024

Aurinkoisena tiistaina Kiljavalla on jo varhain avattu erilaisia toimintapisteitä, joiden aikana leiriläiset ovat päässeet esimerkiksi kanotoimaan, kiipeilemään tai kuuman päivän virkistykseksi pulahtamaan järveen. Toimintapisteiden auki ollessa on leiriläisillä ollut myös mahdollisuus päästä askartelemaan tai boffaamaan! Osa leiriläisistä pääsivät saunomaan heti aamuseltaan.

Lounaan jälkeisen perinteisen kanttiinikäynnin jälkeen leiriläiset pääsivät yhdessä ohjaajien avustuksella tutustumaan retkikeittimen käyttöön ja valmistamaan sillä itselleen maittavan päivällisen.

Päivällisen jälkeen päästiin jatkamaan toimintapisteillä käymistä ja muun ohjelman ohessa loputkin leiriläiset pääsivät nauttimaan saunan lämmöstä. Iltasella Palon alaleirissä on järjestetty Palolympics ohjelmaa, jossa leiriläiset ovat päässeet kisailemaan hyvissä tunnelmissa.

Illan hämärtyessä leiriläiset ovat oman telttakylän kanssa siirtyneet rauhoittumaan ja lopulta jokainen leiriläinen on kömpinyt makuupussiinsa odottaen innolla tulevaa päivää!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa