Kiljavan toimelias tiistai

18.06.2024

Tervehdykset Kiljavalta! Tänään leiriläiset ovat päässeet osallistumaan oman mielensä mukaisesti haluamilleen toimintapisteille. Toimintapisteillä on tänään ollut melomista, suppailua, uintia, kiipeilyä, jousiammuntaa, kalastusta, boffailua sekä korukerho! Kaiken tämän lisäksi on vielä ollut pihapelejä, leivontaa sekä varmasti paljon muita hauskoja aktiviteetteja!

Toimintapisteiden lisäksi leiriläiset pääsivät tänään kokkaamaan trangioilla itselleen ruokaa. Trangiat kolisivat ja suut vaahtosivat leiriläisten kokatessa yhä vain parempaa ja parempaa lihapullapastaa! Pasta oli todella hyvää ja sitä riitti kaikille juuri sopivasti!

Sillä välin kun puolet leiristä oli toimintapisteillä, oli toinen puoli saunomassa. Sauna oli kuumana koko päivän ja suurimmat vesipedot eivät millään malttaneet lopettaa uimista. Kuitenkin kaiken hauskan on loputtava aikanaa, ja pitäähän muidenkin päästä uimaan!

Kaikenkaikkiaan päivä oli todella aurinkoinen ja lämmin eikä yhden yhtä sadepisaraa ole tullut! Leiriläiset jäävätkin innolla odottamaan huomisen jännittäviä ohjelmia. Nähdään huomenna leiri!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa