Kokkailua, leivontaa ja kerhokimara

28.07.2020

Sateisena leiripäivänä on tehty kotoisia puuhia ja opittu hauskoja ja hyödyllisiä taitoja. Aamu alkoi kalakeiton kokkailun merkeissä Liekki-telttakyläalueen osalta. Iltapäivän telttakylähetkissä leivottiin innokkaasti mustikkapiirakkaa itse kerätyistä mustikoista ja opittiin painamaan leiripaitoihin kuvioita kankaanpainantaväreillä. Illan kerhoissa oli monenlaista tekemistä tarjolla: nikkarointia, jongleerausta, oman soittimen rakentelua, helmillä krokotiilien tekemistä, temppuilua ja suurten saippuakuplien tekoa. 

Eräskin leiriläinen jaksoi tunnin harjoitella jongleerausta ja kärsivällisyys oli huikeaa! Hän oli itsekin ilahtunut oman kärsivällisyytensä kasvusta, mitä oli hienoa seurata. Huomenna vietetäänkin Teemapäivää ja odotamme erityistä koko päivän kestävää rooliohjelmaa heti aamusta leiriin. Hauskanpidolta, yllätyksiltä ja jännistykseltä emme voi välttyä!

Ihana ilta-aurinko saapui juuri ennen nukkumaanmenoa leiriin, mikä antaa hyvän mielen iltaunille!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa