Kolmivelhoturnajaisissa selkeä suosikki voittoon!

05.07.2022

Tiistaihin herättiin virkeänä täynnä energiaa. Tästä kertoi esimerkiksi se, että jo aamupalapöydässä erään telttakylän leiriläiset suunnittelivat lounaan yhteydessä laulavansa yhdessä oman telttakylän voimin ruokalaulun. Aiemmin kunnia ruokalaulun laulamisesta on ollut leirin päivystäjällä, mutta historiallinen hetki todellakin koettiin. Ruokalaulut ovat usein rallattelevia ja leiriläisiä osallistavia. Tänään leiriläiset itsenäisesti siis osallistivat itsensä esintymään omalla ala-leirilleen, upeaa!

Aamupäivän toimintapisteet keskittyivät tänään sadekuurojen takia sateelta turvallisiin aktiviteetteihin, joten seuraavaa laatikkoleikki, kiipeilyseinä ja meloottikertaa saa odottaa torstaihin, sillä huomenna sille ei riitä aika. Huomenna nimittäin on leirin oma spesiaa teemapäivä, jossa koko päiväksi järjestetään erilaista mielenkiintoista ohjelmaa. Ja spesiaalia ohjelmaa onkin luvassa! Paljastettakoon jo se, että huominen teemapäivä liittyy elokuvien tekemiseen! Onkohan tällaista edes aiemmin Kiljavalla koettu?

Päivällinen syötiin itse tekemänä, trangiakokkaamisen merkeissä. "Nakkikeitto on muutenkin hyvää mut kun sen teki ite maistuu se extra hyvältä!" Eräs leiriläinen tokaisi. Itsenäinen työskentely ryhmän kanssa on varmasti monen leiriläisen ensimmäisiä ruoanvalmistushetkiä ulkona, ja jää se leirimuistojen kärkeen helposti! Trangiakokkailu maistuu!

Illalla leiriläiset saivat kosketuksen taikomisen pariin nimittäin Pylytahkasta käymään olivat tulleet Pärri Hotter sekä hänen avustajansa Doppi. Kisailu kolmivelhoturnajaisista alkoi ja lapset kannustivat suosikkiansa innolla. Hyvä Härri, hyvä Härri! Katsomosta kuului railakkaasti, jatkuvasti. Ennakkosuosikki oli selkeä. Myös leiriläiset pääsivät kokeilemaan mm. luutaviestiä, bottleflippausta, etäisyyskilpailua, limboa sekä kisaamaan myös korkeimman tornin rakennuksessa. Velhotietokilpailu oli  rasteista kiperin ja siellä moni pieni velho osoitti nokkeluuttaan sekä oivalluskykyään.  

Leiri painuu iloisena ja odottavana jälleen pehkuihin, sillä huomenna jysähätää, kun elokuvamaailma valtaa Kiljavan!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa