Kulmakunnan kovin kolmikko - Timo, Sorsa ja El Maco Jr.

30.06.2022

Eilen keskiviikkona Kiljavalla järjestettiin kanojen nimeämiskilpailu. Leiriläiset saivat puhelinajalla äänestää näille nimettömille kaakattajille kutsumanimet. Tänään leiriläisille ilmoitettiin äänestystulokset ja näin pystyimme toteamaan, että meillä on kolme uutta asukasta - nimeltään Timo, Sorsa ja El Maco Jr. ! Tervetuloa meidän mahtavaan Leirikesä poppooseen! Kanat myös ovat päässeet nauttimaan ensimmäiset aamupalat ja rentoutuneet asukkaat olivat jopa munineet kesän ensimmäiset munat.

Helteiset kelit ovat jatkuneet myös Kiljavalla ja aamun toimintapisteissä suurta suosiota nautti jälleen kerran vesiaktiviteetit. Päivällä saunalaiturissa veden lämpötila näytti 27 astetta, joten vesi ei suoranaisesti viilentävä elementti tällä hetkellä ole täällä. Se ei kuitenkaan haittaa pulikoivaa kansaa, vaan vesisodat ja näyttävät tikkuhyrrähypyt tuntuvat olevan vain entistä miellyttävämpää tällaisessa trooppisessa vedessä.

Kanttiiniajalla ensimmäistä kokonaista päivää olevat Kipinän ja Hehkun leiriläiset pääsivät ensimmäistä kertaa törsäämään rahojaan kanttiinitileiltä. Tämä ihmeellinen karkkikauppa, jossa taustamusiikkina vauhditti Robinin ja Tiktakin hittikappaleet, ihastutti herkkujen hamuajia, ja näin helteisenä kesäpäivänä kylmät limpparit ja jäätelöt maistuivat kovasti.

Iltapäivällä leiriläiset pääsivät myös kokkaamaan itselleen päivällistä trangioilla. Trangioissa tänään valmisteltiin suussa sulavaa kermaista tomaattijuustopastaa. Aluksi leiriläiset paistoivat tomaatteja ja sipulia öljyssä pannulla, minkä jälkeen he keittivät pastat. Lopuksi keitinvesi vaihdettiin reiluun loraukseen juustokermaa ja mausteita. Ruoka oli helppo valmistaa ja leiriläiset nauttivat kovasti herkku päivällisestä. “Tämä oli parasta ruokaa, mitä olen syönyt tänä vuonna, eikä tässä ollut edes lihaa” ja “Mä en normaalisti tykkää tomaateista, mut nyt ku teki ite, nii mä kyl tykkäsin” olivat ohjaajien kuulemia lausahduksia leiriläisten suusta.

Iltaohjelmassa leiriläisillä oli luvassa erilaista kerhotoimintaa. Pinssikerhossa päästiin suunnittelemaan omat pinssit, hamahelmikerhossa ohjaajat ihastuivat purjeveneiksi ja sydämiksi tehdyistä taideteoksista ja actionia pääsi hakemaan halukkaat polkuautoissa, boffauksessa ja uimisessa. Viimeisenä kruununjalokivenä päivälle oli vielä gourmet iltapala kuuma koirat, elikkäs Hodarit!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa