Kultainen keskiviikko

30.12.2015

Poika saunoo! Ja tytöt myös.

Keskiviikkona leiriläiset ovat päässeet testaamaan Märkiön saunan lauteita, kun koko leiri on käynyt pesulla. Aamulla oli poikien saunavuoro ja tytöt pääsivät sillä välin kerhoihin. Lounaan jälkeen vaihdettiin vuoroja. Kerhoissa päästiin tekemään itse kynttilöitä ja koruja askartelunauhoista. Lisäksi sai leipoa pullaa, tehdä hamahelmiä, leikkiä ulkoleikkejä, pelata jalkapalloa ja olla musavisaa.

Illalla leirissä päästiin tutustumaan pimeään rauhallisessa iltaohjelmassa. Märkiöön saapui menninkäisiä, joiden kanssa leiriläiset pääsivät metsään muun muassa lämmittelemään nuotion ääreen, opettelemaan tarinankerrontaa ja arvaamaan sähkötysviestejä, joita menninkäiset näyttivät taskulampuilla. Ohjelmassa huomattiin, että pimeässä ei itsessään ole mitään pelottavaa. Kivojen kavereiden, menninkäisten ja ohjaajien kanssa pimeässä on vain tunnelmallista ja mukavaa.

Leiriläisiä on hemmoteltu maittavalla leiriruoalla. Tänään olemme saaneet syödä herkullista nakkikastiketta, jauhelihamakaronia ja kinkkupitsaa!

Huomenna leirissä onkin jännä päivä, kun päästään juhlimaan Uuden Vuoden aattoa. Henkilökunta on suunnitellut oikein ekstrahauskaa ohjelmaa tätä juhlapäivää varten... Illalla leirissä tullaan ampumaan raketteja ja juhlimaan näyttävästi vuoden vaihtoa! Leiriterveisiä ja Uuden Vuoden toivotuksia voi lähettää leiriläisille tämän linkin kautta. Jaamme leiripostit aina lounaalla ja päivällisellä.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa