Kuvauskoppi ja uusi hashtag #lystiäleirikesällä

16.06.2020

Tänään PALO saapui leirin toimintapisteille juuri, kun sade ja ukkonen yllättivät urheat pääleiriin retkeilijät. Melomaan ei sitten päästykään ennen kuin ukkonen ja sade oli hellittänyt. Onneksi vietimme useiden leiriläisten kanssa useamman tovin Photo Booth eli kuvauskopin rakentelun merkeissä. Kuvauskopissa saa hassutella rekvisiitan kanssa ja kuvauttaa itsensä. Koppi on tehty uuteen käyttämättömään huussiin ja maalattu kauniin siniseksi. 

Myös HEHKU kävi illasta toimintapisteillä ja huhun mukaan leirissä oli rakennettu todella hienoja majoja päivällä! Laatikkoleikin tämän viikon tähänastinen ennätys paukkui hehkulaiselta 36:lla laatikolla! Onnea hienosta suorituksesta kiipeilijälle!

LIEKISSÄ ja KIPINÄSSÄ pidettiin rooliohjelmaa muusikoiden kanssa. KIPINÄSSÄ lopuksi roisto sai lapsilta ämpärillisiä vettä päällensä. Ei olisi kannattanut anastaa muusikoiden soittimia ja pilata esiintymistä! Myös räppibattle lopuksi kuulosti todella hauskalta! 

Huomenna onkin discopäivä ja sekös vasta hauskaa onkin! Sitä me jäämme Kiljavalla odottelemaan. 

Sadepäivän piristykseksi julkaisimme myös uuden #hashtagin Leirikesälle: #lystiäleirikesällä, jota voi käyttää Leirikesän leireihin liittyvissä postauksissa. Kyllähän sitä lystiä riittikin taas tälle päivälle!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa