Leirikesän yöleirit alkoivat aurinkoisesti!

06.06.2022

Tunnelma leirin aloituksessa oli iloisen aurinkoinen. Suuri määrä uusia leiriläisiä ja useamman vuoden leirillä käyneitä konkareita, lapsia ja nuoria olivat saapuneet Kiljavan lippuaukiolle odottamaan leirin aloitusta. Korsisaaren leiribussien kaartaessa kentälle kohoavan leiritunnelman pystyi aistimaan. 

Seuraavaksi oli vuorossa mitä hauskimmat pienet ohjelmanumerot, joita leiriohjaajat olivat leiriläisille valmistelleet - telttakyläesittelyt! Jopa neljätoista eri telttakylää, neljätoista telttakyläesittelyä, eli neljätoista erilaista ohjaajien luomaa esitystä. Jokainen leiriläinen sai valita mieluisista telttakylistään omansa. Lemppariohjaajien telttakylät täyttyivät tietenkin ensimmäisten joukossa, mutta se täytyy kyllä mainita, että kaikkiin telttakyliin löytyi tasaisesti tunkua. Näimme monenlaisia telttakyläesityksiä, joista jokainen löysi oman ryhmänsä.

Oman telttakylä -ryhmän tutustumisleikit ja yhteinen oleilu on alkanut Kiljava-kierroksen ja yhteisten pelisääntöjen läpikäynnin merkeissä. Kenties ensimmäisen Mafiosot ja nimileikit on jo leikitty ja uusia kavereita löytynyt. Aurinkoisena päivänä on ollut mukava tutustua uusiin kasvoihin myös iltapäivän toimintapisteiden merkeissä.

Telttakyläkuvat on myös otettu, ja sieltä voittekin bongailla tuttuja leiriläisiä. Kuvien meiningistä päätellen upea viikko tulossa!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa