Leirin ensimmäinen päivä

01.06.2020

Terveiset Kesärinteeltä!


Leirit ovat alkaneet, vihdoinkin! Leirien alku Kesärinteellä on erityinen asia monestakin syystä. Tämä on ihka ensimmäinen Leirikesän järjestämä leiriä täällä Kesärinteellä. Miten jännittävää!Toisaalta poikkeusoloissa eletty kevät on varmasti kasvattanut pienempien ja suurempien leireilijöiden lomailunälkää. Tätä vatsan kurnintaa on päästy tyynnyttämään oikein olan takaa upean leiripäivän antimilla. Leirien järjestäminen on edellyttänyt meiltä poikkeuksellisia toimia. Onneksi turvavälien ja turvallisen toiminnan pitäminen on helppoa, sillä Kesärinteellä on parahultaisesti tilaa 30 leiriläiselle. Päivän toiminta on toteutettu omin ryhmin voimin ja käsiä on pesty ja desattu pieteetillä.


Aurinkoista päivää on vietetty monipuolisten ja perinteikkäiden leiriohjelmien parissa. Aamumme alkoi komeasti lipunnostolla, jonka jälkeen jakauduimme ryhmiin, eli kesäkyliin. Kesärinteen kesäkylät, Krakenit, Hittavaiset ja Vetehiset saattavat olla tuttuja Leirikesän Nikuvikenin leireillä käyneille. Kesäkylien asukkaat ovat päässet muunmuassa uimaan, kanotoimaan, askartelemaan, maalaamaan simpukoita. Ompa rinteellä nähty myös vesipyssyjen suihketta. Toimintaa on pitänyt yllä oman kokkikollektiivimme loihtimat leirimurkinat. Tarjolla on ollut muun muassa kanapastaa ja kasvispyöryköitä. Ilta päätettään nuotiolauluun ja makkaranpaistoon auringon säteiden kajastaessa Kesärinteen puuston läpi leiriläisten hymysuille. Leiritoimittajan korviin kantautuu vaimeaa laulua:” Hän ei oo…. oikea cowboy…..”. Näihin säveliin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa ensimmäinen leiripäivä ikinä Leirikesän Kesärinteellä.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa