Lyhyet leirit vaihtuvat - TMNT ja Ihmeperhe seikkailevat

29.06.2022

Näin vierähti vikkelästi Kipinän lyhyt leiri päätökseen. Aamulla leiriläiset pakkasivat ohjaajien kanssa kimpsut ja kampsut kasaan ja lähtivät vastaanottamaan kotiväkeä. Aamulla leiriläiset, kotiväki ja ohjaajat pääsivät yhdessä nostamaan Leirikesän lipun salkoon, minkä jälkeen muutama toimintapiste oli avoinna vierailupäivän kunniaksi. Melomassa ja sup-lautailemassa kävi muutama vedelläkävijä, kiipeilyseinällä noustiin seinää rohkeasti ylösalas ja ennätyksiä rikottiin kotiväen edessä myös maitolaatikoilla kiipeilyssä.

Samaan aikaan teemapäivä startattiin Liekin ja Palon leiriläisten kanssa. Sekä Paloon, että Liekkiin pöllähti joukko ison maailman sankareita, kun Liekin leiriläisten seuraan liittyi Ihmeperheestä tutut Herra Ihme, Neiti Raajaton, Vilona Aara, Vase Aara, Vaska Aara, Hyytäjä, Eira Kuosi ja Saippua. Paloon sen sijaan saapui vauhdikas joukko New Yorkin viemäreistä tunnettuja Teini-ikäisiä Mutantti Ninjakilpikonnia, heidän mestarinsa itse Tikku, sekä Pippuri. Nämä sankarit olivat saapuneet paikan päälle nauttimaan rauhallisista lomapäivistään, mutta meininki näytti olevan kaukana rennosta. Leiriläiset pääsivät yhdessä supereiden kanssa touhuilemaan erilaisilla rasteilla, aina tasapainoilusta vesipyssyleikkeihin ja köydenvedosta nopeuskilpailuihin. Leiriläiset yrittivätkin muistuttaa, että nämä supersankarit ovat tulleet lomailemaan, eikä touhuamaan täysillä. Lopulta supersankarit kohtasivat toisensa Kipinän metsässä ja päättävät yhdessä nauttia kesälomapäivästä.

Iltapäivällä supersankarit yrittivät sopia yhdessä lomapäivän vietosta, mutta yhteistä säveltä ei valitettavasti löytynyt. Ninjakilpikonnat halusivat nauttia lomapäivästä treenaten, kun taas Ihmeperheen sankarit olisivat halunneet nauttia vain mukavasta öllötyksestä. Sankarit päättivätkin järjestää omanlaisia ajanviettopisteitä, mitä leiriläiset saivat kierrellä rauhassa. Ohjelmaa oli mm. Hyytäjän kanssa päästiin heittelemään oikeita LUMIPALLOJA (kyllä luit oikein) Pippuriksi naamioitunutta pahaa Silppuria, Donatellon kanssa pääsi testaamaan ninjataitoja ja hakkaamaan lautoja katki, Michelangelo järjesti esteradan, Ihmeperheen isä ja äiti järjesti uimarannassa uintia ja Vilonan ja Saippuaksi naamioitunut paha Syndrooma järjesti aarteenmetsästystä.

Tässä vaiheessa leiriin asettui myös uusia asukkaita. Uudet lyhyen leirin leiriläiset saapuivat Kipinän ja Hehkun alaleireihin. Uusien ohjaajien johdolla nämä ryhmät tutustuivat toisiinsa erilaisten leikkien kautta sekä kävivät kiertelemässä leirialuetta. Näiden innokkaiden leiriläisten lisäksi Kiljavalle saapui myös kolme ujostelevaa KANAA! Nämä kanat pääsivät majoittumaan viime viikolla valmistuneeseen uuteen Kanalaan ja lapset pääsivät puhelinajalla äänestämään uusille tuttavuuksille nimet. Huomenna selviää, ketkä ovat Kiljavan uusien asukkaiden nimet!

Iltaohjelmassa Silppuri ja Syndrooma olivat saaneet tarpeeksi supersankareiden lomapäivästä, ja päättivät yhdessä toimin sabotoida näiden sankareiden mukavan päivän. Nämä paholaiset ohjasivat lapsia käymään supersankarien rasteilla, joissa lapset yrittivät pahisten ohjeiden mukaan kiusata ja roastata supersankareita. Leiriläiset pääsivät eri pisteillä mm. tekemään kasvomaalauksia, leikkimään vesisotaa ja tanssimaan breakdancea. Loppushowssa supersankarit syyttivät lapsia ilkeilyistä, mutta lopulta tajusivatkin Syndrooman, Silppurin ja Eira Kuosin olevan kaiken takana. Supersankarit päättivätkin kostaa näille ilkeilijöille hellepäivään sopivalla tavalla ja pahikset ottivat tuntumaa Märkiön järveen.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa