Maanantai

27.06.2016

Maanantaina leiri päivä aloitettiin aamupalan jälkeen lipunnostolla. Lipunnoston jälkeen leiriläiset pääsivät kokeilemaan leirin toimintapisteitä. Auki olivat laatikkoleikki, kiipeilyseinä, boulderseinä, kanootit, uinti, trampoliini, jousiammunta ja bofferointi. Laatikkoleikissä useampi leiriläinen kasasi yli kymmenen laatikkoa. Kiipeilyseinällä useampi leiriläinen kiipesi koko yhdeksän metriä korkean seinän ylös saakka.

Telttakylähetkessä leiriläiset tutustuivat toisiinsa lisää ja osa telttakylistä laativat yhdessä ryhmälle omat säännöt. Illalla leirillä leiriläiset ovat päässeet osallistumaan tiede- ja taidekerhoihin sekä pojat ovat päässeet saunomaan. Tytöt saunovat tiistaina teemapäivän jälkeen.

Leirillä on tänään satanut vettä ja sää on ollut kolea. Koko leirin väki on käyttänyt koko päivän sadevarusteita ja leiriläisiltä kerätään aktiivisesti märkiä vaateita kuivumaan leirin suureen kuivatushuoneeseen. Ohjaajat ovat kiristäneet yöksi telttakylissä teltat ja asetelleet ylimääräiset sadepressut telttojen päälle. Sateet näyttävät tämän hetkisen ennusteen mukaan olleen tältä leiriltä tässä ja huomenna teemapäivästä päästään nauttimaan lämpimässä ja aurinkoisessa säässä!

Jos julkaisu ei näy näet sen tästä

Jos julkaisu ei näy näet sen tästä

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa