Maanantai

26.06.2017

Maanantaita on Kiljavan nummella vietetty vaihtelevassa säässä. Iltaa kohden kuitenkin sateet ovat väistyneet ja olemme päässeet nauttimaan myös auringosta.

Tänään aktivoiduimme toimintapisteillä muun muassa bofferoinnin parissa, jossa taistellaan vastakkain pehmomiekoilla. Kanooteilla melominen lähirannassa pelastusliiveihin puettuina oli myös monen mieleen, vesisateista huolimatta.

Samaan aikaan, kun toimintapisteillä touhuttiin niin alakämpän salissa lapset osallistuivat piirustuskilpailuun. Tämän jutun alla pääset ihastelemaan leiriläisten luomuksia. Klikkaamalla kuvia näet ne suurempina.

Kassun salissa puolestaan vapaaehtoiset saivat keskittyä musiikin ja rytmin luomiseen. Tempoa ja äänenvoimakkuuksia vaihdeltiin ja luotiin orkesterinomaista tunnelmaa. Soitto nauhoitettiin ääninauhuriin ja nauhoitusta kuunneltiin kannettavalta tietokoneelta. Musiikkia syvennyttiin kuuntelemaan ja rytmissä pysymistä harjoiteltiin lisää.

Vierainamme kävi tänään mtv:ltä toimittajia ja kuvaajia haastattelemassa muutamia lapsia ja nuoria liitttyen presidentti Niinistön, Robinin ja Diandran #kannustusryhmä -kampanjaan. Kampanjan tarkoituksena on haastaa ihmiset pohtimaan mitä kaikkea voisimme tehdä kiusaamisen ehkäisemiseksi ja miten loisimme parempaa mieltä ympärillemme. Leirikesän lapset ovat esimerkillisesti olleet kampanjassa mukana.

Nyt kipin kapin kimpsut ja kampsut kasaan ja nukkumaan, huomenna koittaa teemapäivä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa