Maanantai

03.07.2017

Kesän viides leiriviikko on käynnissä ja tänään vietettiin viikon ensimmäistä kokonaista leiripäivää. Aamupäivä alkoi hieman sateisena.

Perinteisen lipunnoston jälkeen lippuaukean areenan valloitti hurjista kaksintaisteluistaan tunnetut velhot, Harry Potter ja Draco Malfoy.

Leiriläiset jaettiin kahteen ryhmään, Pottereihin ja Malfoyhin. Tämän jälkeen kaikki pääsivät heittäytymään noitien ja velhojen maailmaan opettelemalla uusia loitsuja ja ratkomalla arvoituksia. Suorittamalla tehtäviä leiriläiset saivat kerättyä erilaisia loitsuja, joita tarvittiin rannassa käytyyn lopputaisteluun. Lopputaistelun häviäjän tuli joutua heitetyksi järveen, mutta koska kummankin velhon loitsut olivat niin voimakkaita, pääsivät sekä Harry, että Malfoy pulahtamaan lämpimään Märkiö-järveen.

Aamupäivän loihtimisen jälkeen menimme lounaalle keräämään voimia nauttien maittavaa kasvissosekeittoa. Sadepilvet väistyivät sillä aikaa Kiljavan yltä ja aurinko alkoi lämmittämään.

Aurinkoisessa säässä oli mahtavaa päästä tutustumaan leirialueella oleviin toimintapisteisiin. Niihin kuuluu esimerkiksi laatikkoleikki, jossa noustaan valjaissa mahdollisimman monen maitolaatikon päälle. Tänään leikissä rikottiin viikon uusi ennätys 19 laatikolla! Lisäksi toimintapisteillä päästiin kanotoimaan, ampumaan jousipyssyllä ja kiipeilemään kiipeilyseinillä. Pingispallo viuhui tänään myös kovasti innokkaiden pelatessa.

Kovan tohinan keskeltä on hyvä myös rauhoittua ja hiljentyä. Näin tehtiin esimerkiksi Kiljastoteltassa, josta voi valittiin mieleisiään kirjoja ja heittäydyttiin sohvalle rentoutumaan. Myös Rakkauden Kanalan asukkaiden päiväaskareiden seuraaminen rentoutti leiriläisiä.

Nyt on aika käydä iltapalan kautta pesulle ja nukkumaan, huomenna riittää varmasti taas vauhdikasta tekemistä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa