Maanantai

10.07.2017

Maanantaita on vietetty ulkona auringosta nauttien!

Koko päivän on paistanut lämpimästi ja siksi olemmekin suojautuneet päähinein.

Aamupäivällä pääsimme kunnolla vauhtiin toimintapisteiden pariin. Toimintapisteisiin kuuluu mm. seinäkiipeilyä, laatikkoleikkiä, boffausta, melontaa ja kalastusta. Monet kiipesivät korkeuksiin maitolaatikoiden päälle laatikkoleikissä ja haastavaa kiipeilyseinää pitkin huipulle saakka.

Boffauksessa taisteltiin pehmomiekoin nokkelin ja nopein liikkein. Rannassa halukkaat pääsivät myös kanotoimaan ja kalastamaan. Lisäksi ruokakatoksen vieressä pääsi luvan kanssa kunnolla pitkin seiniä, nimittäin jättimäiseen pomppulinnaan!

Lounaan jälkeen lippuaukealle saapui Herra X ja Rouva Y. He kinastelivat siitä kumpi on parempi missäkin asiassa. Kun kinastelulle ei näkynyt loppua, jaettiin leiriläiset Herra X:n ja Rouva Y:n joukkueisiin. Leiriläisten tuli suorittaa erilaisia tehtäviä leirialueella, vähemmän pisteitä saaneen joukkue ratkaisisi kumpi heitettäisiin häviön johdosta järveen.

Tehtävinä nähtiin esimerkiksi Janamiehen isännöimä jonoleikki, jossa koko telttakylän tuli muodostaa jono eri asioiden perusteella. Jonoihin järjestäydyttiin mm. etunimien ja syntymäkuukausien mukaan.

Lopulta eniten pisteitä onnistui keräämään Rouva Y:n joukkue! Häviön johdosta Herra X joutui heitetyksi järveen. Pulahtamisen jälkeen Rouva Y kuitenkin ilmoitti, että koska hänestä on aina mukavaa kisailla Herra X:n kanssa, niin reiluuden nimissä myös hän itse hyppäisi järveen. Leiriläiset huusivat tahdissa "Järveen, järveen, järveen!", kun Rouva Y hyppäsi veteen.

Päivällisen jälkeen käynnistyi vauhdikas Poliisi & rosvo -peli, jossa telttakyläalueittain kisailtiin toisiaan vastaan. Vauhtia ja riemua on tälle päivälle siis riittänyt!

Nyt iltapalan kautta hammaspesulle ja nukkumaan, huomenna meno jatkuu!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa