Maanantai

24.07.2017

Leirin ensimmäiseen kokonaiseen päivään herättiin virkein mielin rauhallisesti nukutun yön jälkeen. Aamupalasta kerättiin voimia ja koko leiri kokoontui yhteiseen lipunnostoon ennen ensimmäistä ohjelmaa. Luvassa oli ryhmäyttävää ohjelmaa märissä merkeissä, mutta ei suinkaan sateen takia. Aamun ohjelmassa leiriläiset pääsivät kastelemaan ohjaajia ja toisiaan erilaisilla toiminnallisilla rasteilla. Aktiviteetteja oli mm. "myyräpeli", manaatin kastelu tarkkuusheito sekä ankkojen kalastus! Loppuhuipennuksena järjestettiin pellehyppykilpailu jossa ohjaajat naurattivat yleisöä kastelemalla itsensä totaalisesti Märkiön järvessä!

Kun kello soi lounaan ja kanttiinin jälkeen vapaa-ajan päättymisen merkiksi, päästiin taas tosi toimiin. Toimintapisteet avautuivat ensimmäisen kerran ja leiriläiset pääsivät mm. kiipeilemään laatikkoleikissä ja kiipeilyseinällä, tapaamaan kanalan kanoja sekä ottamaan toisistaan mittaa pehmomiekoilla. Painopajalla pääsi myös painamaan oman telttakylänsä tunnuksen kankaalle ja kanootit halkoivat tyyntä Märkiön pintaa ohjaajien turvallisessa valvonnassa.

Tyttöjen päästessä saunaan järjestettiin ohessa media-kerhoja! Pojat ja saunasta saapuneet tytöt pääsivät tutustumaan median ihmeelliseen maailmaan mm. kuvaamalla itse leiri-DVD:lle videoita, tekemällä hauskoja vastamainoksia sekä suoraan lähetykseen livestreamina Leirikesän youtube kanavalle, joka on myös katsottavissa jälkikäteen! Huomenna pojat pääsevät vuorostaan saunaan ja media-kerhot jatkuvat.

Leiri rauhoittuu ilta puuhiin ja leiriläiset pääsevät taas keräämään voimia huomisia touhuja varten.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa