Maanantai

09.06.2014

Ensimmäinen kokonainen leiripäivä valkeni aurinkoisena ja toi tullessaan taas uudet seikkailut. Luvassa oli ensin kiertelyä toimintapisteillä kuten laatikkoleikissä ja waterzonessa. Lounaan jälkeen Kanttiini avasi ovensa ensimmäistä kertaa tällä leirillä ja jonot olivat sen mukaiset. Kaikki pääsivät kuitenkin vuorollaan ostoksille ja poppis-tikkarit ja jäätelö maistui.

Iltapäivällä päästiin sirkusfiilikseen kun telttakylät kiersivät ryhmittäin erilaisia pisteitä joissa selvitettiin erilaisia ongelmia ja toimittiin yhdessä. Samalla opetettiin sirkuksen työntekijöille uusia temppuja ja lohdutettiin mm. masentunutta pelleä.

Illalla pojat pääsivät saunaan ja tytöt kiertämään luontoaiheisia kerhoja. Huomenna aamulla on sitten tyttöjen vuoro saunoa ja poikien kiertää kerhoja.

Kesän toinen viikko on alkanut siis hyvän kelin saattelemana mainiosti eikä kotona kannata huolestua vaikka täältä ei kuuluisikaan mitään - se tarkoittaa että kaikki on hyvin ja lapsilla riittää mieluisaa tekemistä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa