Maanantai

16.06.2014

Ensimmäinen kokonainen päivä Kiljavalla valkeni aurinkoisena ja lämpimänä. Heti aamusta olikin luvassa toimintapisteiden esittely jonka jälkeen lapset pääsivät tekemään juuri sitä mitä halusivat. Tarjolla oli mm. kiipeilyä, laatikkoleikkiä, melomista, uimista ja askartelua.

Iltapäivällä lapset pääsivät tuunaamaan nörttiä. Kanttiinin maksujärjestelmä oli kaatunut ja ainoa joka osasi korjata sen, oli muuan nörtti joka ei kuitenkaan uskonut itseensä eikä halunnut häntä kutsuttavan nörtiksi. Lapset kiertelivät eri pisteillä keräämässä vinkkejä korjaukseen sekä siihen, miten nörtistä voitaisi tehdä "cool". Lopulta kuitenkin opittiin että kaikkein siisteintä on olla erilainen, juuri sellainen kuin kukin on. Myös nörtti oivalsi tämän ja suostui auttamaan maksujärjestelmän korjauksessa.

Iltapäivällä Kiljavan yli kulki myös muutama sadekuuro mutta onneksi ne kestivät vain hetken ja kunnon sadevaatteet päällä niistäkin selvittiin. Unohtuneiden sadevaatteiden tilalle kaivettiin Leirikesän varastosta lainavaatteita joten kaikki pääsivät osallistumaan ohjelmaan. Illalla luvassa oli vielä Vaahteranmäen Eemelin markkinat jossa lapset pääsivät kiertämään erilaisia pisteitä joilla harjoitettiin erilaisia kädentaitoja.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa