Maanantai

30.06.2014

Aamulla leiri heräsi hieman koleaan, mutta kuitenkin innokkaaseen aamuun. Innostus nousi korkealle, sillä ensimmäisessä ohjelmassa päästiin kokeilemaan leirin toimintapisteitä. Kanoottien suosio nousi korkealle tuulettomasta ja tyynestä säästä johtuen. Osa leiriläisistä ehtikin kehua sitä jo leirin parhaaksi toimintapisteeksi. Mediavastaava todisti laatikkoleikissä jopa 16 laatikon pinon. Myös kestosuosikki pehmomiekoilla miekkailu, eli bofferointi keräsi pitkän jono innokkaita miekkailijoita.

Vapaa-ajalla leiriläiset viettivät aikaansa omien kavereiden kanssa telttakylässä. Telttakylissä oli iloinen tunnelma ja mediavastaavakin otettiin velhoissa vastaan kunniakujaa pitkin. Myös leirin kanttiini on tänään avannut ovensa ensimmäistä kertaa ja leiriläisten kestosuosikki poppistikkarit ovat edelleen pitäneet pintansa.

Illalla leiriläiset lähtevät oman telttakylänsä mukana tekemään telttakylän yhteistä retkeä. Viimeistään tässä vaiheessa telttakylästä löytyy kaveri jokaiselle. Ja leirin yleinen ilme on ollut oikein iloinen, innokas ja aurinkoinen.

Mediavastaavan penkille on istutettu nyt kesän toinen mediavastaava Janne.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa