Maanantai

07.07.2014

Tänään aamulla leiri heräsi mahdollisesti tämän kesän kuumimpaan aamuun. Leirillä on mitattu tänään hellelukemia ja nautittu kesästä. Veden juontiin on kiinnitetty huomiota ja lasten kanssa on sovittu tietty vesilasi määrä jokaisella ruokailulla joka on juotava, jotta nestehukka ei pääse yllättämään. Leirin ensiapuvastaava on myös jakanut leiriläisille aurinkovoidetta, jotta saadaan vältetty auringon polttamat. 

Aamulla leiri pääsi kokeilemaan toimintapisteitä. Uinti kasvatti suosiotaan edellisiin viikkoihin nähden kuumasta säästä johtuen. Kiipeilyseinällä nähtiin useampi kymmenen nousua joista osa aivan seinän korkeimpaan kohtaan asti. 

Leiri jatkaa illalla projektiohjelmissa joissa aloitetaan jokin kerhotyyppinen projekti jota on tarkoitus jatkaa vielä torstaina. Projekteissa rakennellaan majoja, opetellaan erämiestaitoja ja haastatellaan muita leiriläisiä sekä ohjaajia nettilehteen.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa