Maanantai - Adoniksia ja leiriohjaajia

08.07.2019

Kiljavalla oli tänään oikein vauhtipäivä! Aamupäivä aloitettiin kreikkalaisten taruhahmojen maailmassa. Jokainen telttakylä sai oman sankarin koulutettavakseen, jotta karmaiseva Minotaurus saataisiin lyötyä. Koulutukseen kuului muun muassa suojakilven rakentamista, tasapainotehtäviä, esterata, juoksuristinollaa ja jopa ufon lennättämistä. Asetelma leiriläiset VS. Minotaurus kääntyi nopeasti Minotaurusta vastaan.

Iltapäivällä toimintapisteet pitivät leiriläiset kiireellisinä. Kaikenlaisen kiipeilyn ja pomppimisen jälkeen päivän päivällinen, eli riisikanapekoni katosi nopeasti leiriläisten vatsoihin. Illalla autettiin taksikuskin ansaan jääneitä turisteja. Taksimittari vain juoksi, eikä viimeistä lomailijaa, eli Pirkkoa näkynyt missään. Oli aika nuuskia paikkoja ja kuulustella paikallisia, missä Pirkko mahtoi olla ja miten turistit pääsisivät takaisin lentokentälle. Lopulta Pirkko löytyi lomaromanssin pauloista ja taksikuskille annettiin kenkää... laiturilta järveen! Kiljavan leiri on todistanut taas, että se on kotimaanmatkailu, joka kannattaa.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa