Maanantai avaruuspiraateilla ja mandoliinimiehellä höystettynä

10.07.2023

Ja niin pyörähti jo kuudes kesän leiri käyntiin!


Päivän ensimmäisessä ohjelmassa pyöräytettiin leiri isosti käyntiin, kun Kiljavalla marssi jotain ihan kummia olioita. Selvisi, että Kiljavalle oli pudonnut arvokas avaruusaarre, ja alienit olivat tulleet sitä hakemaan. Avaruuspiraattien avustamana leiriläiset löysivät kuin löysivätkin aarteen. Kiitolliset alienit palkitsivat jokaisen leiriläisen makealla palkinnolla.


Oikeaan leiritunnelmaan päästiin virittäytymään myös päivällisellä, kun leiriläiset pääsivät valmistamaan omat ruokansa trangialla. Hyvä mieli ja täpötäysi maha oli taattu, kun ruokana oli herkullista nakkikeittoa. Mikä siinä onkaan, kun itsetehty ruoka maistuu kaikista parhaimmalta.


Illalla Mennimaan leiriläiset pääsivät nauttimaan kesän ilta auringosta nuotio-ohjelman merkeissä. Myös ohjaajat saivat laittaa itsensä likoon kun ohjelmassa nähtiin sketsejä ja esityksiä. Ohjelman jälkeen leiriläiset pääsivät paistamaan vaahtokarkkeja Mandoliinimiehen tahtiin. Samaan aikaan toisaalla Mekalmon leiriläiset pääsivät nauttimaan ilta saunasta ja Märkiön virkistävistä aalloista. Ah, kyllä nyt nukuttaa!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa