Maanantai - Kesän ensimmäinen leiripäivä

05.06.2017

Kesän ensimmäinen leiri on alkanut ja innokkaat leiriläiset ovat saapuneet Kiljavalle! Juuri alkanut kesäloma on selkeästi antanut leiriläisille todella paljon virtaa ja hyvä niin!

Aamupäivällä Trullien keskuudessa pohdittiin jo ensi kesän leireille osallistumista. Konkarit ovat siis palanneet Kiljavalle loistotunnelmissa ja odotukset aloitusviikolle ovat suuret.

Pidämme yhdessä huolen siitä, että tämä viikko on koko kesän kohokohta, säällä kuin säällä. Vaikka tänään onkin satanut vettä vaihtelevasti, niin me emme siitä ole lannistuneet, vaan olemme suojautuneet asianmukaisesti sadevaattein.

Päivällä tutustuimme eri leirialueen toimintapisteisiin ja moni pääsikin mm. melomaan, ampumaan jousipyssyillä, uimaan ja miekkailemaan pehmomiekoilla.

Jokaisesta telttakylästä on tänään otettu ryhmäkuvat ja niitä voi käydä ihastelemassa TÄÄLLÄ.

Sade jatkuu vielä, mutta huomiseksi on luvattu paljon aurinkoa ja lämmintä ilmaa. Nyt on aika painaa pää tyynyyn ja käydä kunnon yöunille.

Huomenna hauskanpito jatkuu toisen leiripäivän muodossa

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa