Maanantai - Larpataan häitä!

22.07.2019

Leiriviikko lähti rytinällä käyntiin huikean ohjelman parissa! Heti aamusta päästiin henkimaailman kimppuun kun Kiljavan haltiat esiintyivät. Leirialue on ollut jo pitkään erilaisten loitsujen vallassa, minkä vuoksi tarvittiin leiriläisten apua keräämään maagisia taikapalloja ja vapauttamaan leiri hyytävästä kirouksesta. Tehtävä saatiin suoritettua erilaisten enemmän tai vähemmän kierojen taikaolentojen avustuksella.

Iltapäivällä toimintapisteet palvelivat ja pitivät leiriläiset kiireellisinä. Päivälliseksi saimme erinomaisia rakettinugetteja sekä muusia. Illalla oli häiden vuoro, kun ihastuttava pariskunta vietti elämänsä tärkeintä päivää. Kaikkien järkytykseksi pappi kuitenkin horisi hääkarjasta ja aviokumppareista, minkä lisäksi morsiamen vihainen äiti vastusti liittoa. Paljastui, että koko morsiamen suku on täynnä noitia, mikä vaati leiriläisiltä pikaista toimintaa - oli laulettava häitä uhmaavat häiriköt suohon. Leiriläisten laulukuoron jälkeen pääsimme viimein häävalssin ja hääkakun pariin. Maanantai saatiin makeaan päätökseen!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa