Maanantai - Nuorten leiri starttasi!

17.07.2017

Kesän odotetuin nuorisotapahtuma käynnistyi tänään, kun Leirikesän Nuorten leiri starttisi Kiljavalla lähes 150 nuoren voimin! Leiri käynnistyi jo aamupäivällä lipunnostolla, jonka jälkeen nuoret pääsivät jakautumaan mieleisiin ryhmiin. Leirille sisään kirjautumisen ja pikaisen Kiljava-kierroksen jälkeen olikin jo aika istahtaa nauttimaan maukasta makaronilaatikkoa lounaaksi!

Nuorten leirillä on päivittäin peseytymis- ja saunamahdollisuus, joten sateisena päivänä kaikista lämmönhakuisimmat suuntasivat lounaan jälkeen saunomaan ja Märkiö-järveen uimaan. Mikäli sauna ei tänään napannut, samaan aikaan oli myös hyvää aikaa tutustua uusiin leirikavereihin, tutustua leirialueeseen hiukan tarkemmin tai vaikkapa käydä melomassa.

Päivällä Kiljavalle saapui University of Californian juuri aloittaneet opiskelijat, jotka ottivat nuoret mukaan ensimmäisten päivien tutustumisrasteille, joilla leikkimielisesti kisailtiin toisia ryhmiä vastaan ja tutustuttiin entistä paremmin oman ryhmän tyyppeihin.

Illalla koitti kauan odotettu hetki, kun leirin America-aiheinen klubi Kiljavan Kiven Kahvila avasi ovensa. Jono olikin tänään varsin pitkä ja klubituotteet maistuivat! Klubi palvelee nuoria aina lipunnostosta illan pimeyteen! Klubilla on leirin aikana klubi-illoissa mitä erilaisinta ohjelmaa ja esiintyjiä.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa