Maanantai - Nuorten leiri tutuksi!

15.07.2019

Tänään käynnistyi Kiljavan ikioma Nuorten leiri, jossa pitkänlinjan Kiljavan kasvatit että uudemmat seikkailijat pääsevät kokemaan leirielämää vähän uudemmasta näkövinkkelistä. Luvassa on paljon vapaamuotoista hengailua, kesäisiä aktiviteetteja sekä nuorille suunniteltua ohjelmaa. Viikon ohjelmasta saatiin maistiainen jo tänään, kun ryhmiin jakautumisen ja telttakyliin asettumisen jälkeen oli vuorossa ryhmäyttäviä ninjahaasteita. Haasteiden suorittamisesta kerättiin omalle ninjalle pisteitä, että tämä pärjäisi lippuaukean suuressa ninjasodassa. Ninjojen tiukasta kamppailusta huolimatta selvisimme ilman heittotähtiperäisiä haavereita.

Iltapäivällä vietettiin telttakylien omaa laatuaikaa, joka saattoi olla mitä tahansa aina tutustumisleikeistä mustikanpoimintaan. Illalla juhlittiin leirin oman klubin, Cafe Mintin, avajaisia. Klubilla on tarjolla paitsi kaikki mahdolliset makeat että suolaiset herkut, myös monipuolisesti esiintyjiä pitkin viikkoa. Tänään klubilla käytiin kisaa erilaisissa improvisaatiotaitoja vaativissa tehtävissä, kun ohjaajat muun muassa suomensivat lennosta ulkomaisia kappaleita niitä arvuuttelevalle yleisölle. Cafe Mintissä on tilaa monenlaiselle pelille että harrastukselle ja sinne jokainen on tervetullut viettämään aikaa juuri niin kuin itse haluaa!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa