Mahtava Maanantai

28.12.2015

Tänään Uuden Vuoden leiri 2016 alkoi perinteisellä koko leirin yhteisellä lipunnostolla, minkä jälkeen jakauduttiin ryhmiin. Ryhmillä oli omaa ohjelmaa, jonka aikana tutustuttiin toisiin ja Märkiön leirikeskukseen. Ryhmien omissa hetkissä ainakin leikittiin ulkoleikkejä, rakennettiin legoja ja täyteltiin leiriystäväkirjoja.

Illalla oli koko leirin yhteinen kisailuvisailu. Leiriin saapui kolme kummallista hahmoa: Arttu Wiskarin lapsenlapsi Sirkka Wiskari, Antti Tuiskun isoveli Jani Tuisku ja Karhukuiskaaja Packalen, joka EI ollut sukua Robin Packalenille. Hahmot kisailivat lasten avulla mitä erilaisimmissa lajeissa.

Leirissä on nautittu kauniista talvi-ilmasta. Ulkona on ollut hieman pakkasta ja paljon aurinkoa. Toivottavasti tällainen sää jatkuisi koko leirin ajan, niin voisimme ulkoilla mahdollisimman paljon!

Nyt leiri kuitenkin rauhottuu iltapuuhiin ja kohta alkaa iltahiljaisuus... Huomenna seikkailut jatkuvat, kun päästään ainakin leipomaan ja pelaamaan Star Wars -lipunryöstöä.

Kotiväelle tiedoksi, että leiriläisille voi lähettää leiriterveisiä täältä.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa