Mahtava maanantai

30.12.2014

Uuden vuoden leiri on päästy starttaamaan mukavan kirpeässä pakkassäässä!

Vuoden viimeinen leirimme alkoi tänään maittavalla lounaalla, joka oli siis kalapuikkoja ja perunamuusia! Lounaan jälkeen siirryttiin lippuaukiolle, jossa suoritettiin perinteinen lipunnosto ja loossiryhmiin jakautuminen. Ryhmiin jakautumisen jälkeen siirryttiinkin majoitustiloihin. Majoituspaikkana leirillä toimii ''Kassu'' niminen rakennus, josta jokaiselle löytyi sänky loosseista, jossa lapset pääsevät majoittumaan ryhmäläistensä kanssa. Päivän mittaan loossiryhmät keksivät vielä nimet itselleen: ryhmä yksi nimesi itsensä Kultapulliksi, ryhmä kaksi taasen on Raketit ja ryhmä kolme luottaa häshtageihin ja otti nimen #yolo.

Ehdittiin päivällä muutakin mukavaa tekemään, kuin vain keksimään omalle ryhmälle nimeä. Leiriläiset ovat tänään päässeet tutustumaan omaan loossiryhmäänsä ulkoilman merkeissä, jonka jälkeen siirryttiinkin syömään lämmittävää keittoa. Keitto tuntui maistuvan hyvin leiriläisille, moni haki vielä toisenkin annoksen itselleen.

Illalla vietettiin vielä jouluteemaista iltanuotiota Kassun salissa.

Päivä on selvästi ollut lapsille vauhdikas ja ehkä vähän jännittäväkin, koska nyt Kassun käytävillä kuuluu vain kuorsaus ja tuhina.


Tänään teille leirilehteä päivitteli yövalvoja Antti

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa