Mammat rannalla -teemapäivässä

08.07.2020

Tänään meille saapui heti aamutuimaan mammamobiilillinen Rantamammain kerho ry:n mammoja. He olivat kovasti menossa uimaan, kunnes rooliohjelman leirinjohtaja kielsi tiukasti sen, koska Kiljava on leiriläisten leirialue eikä joka mamman uimapaikka. Protestina tästä kaikesta mammat menivät kaikki trampalle, jotteivat lapset pääsisi sinne. Kutsuttiin paikalle mamma-asiantuntijoiden ryhmä kouluttamaan lapsista mamma-asiantuntijoita, jotka osaisivat houkutella mammat pois trampoliinilta. Ja kyllähän siinä onnistuttiin! Yksi kerrallaan mammat houkuteltiin 1. ohjelman lopuksi pois trampoliinilta. Oli jos jonkinlaista houkutinta. Yksi rakasti tanssimista, toinen taas hiihtoa. Lapset opettelivat kymmenkunta puuhaa, joista mammat kyllä innostuivat kovasti. Johtajamamma sai rakkauskirjeen, jossa häntä pyydettiin oikein iltakävelylle ja siitäkös johtajamammakin saatiin viimeisimpimä trampalta kuivalle maalle. 

2. ohjelman aikana pahis Jahva ilmestyi yhä enemmän kuvioihin mukaan. Hänellä ei ollut kavereita ja se harmitti Jahvaa ja hän halusi estää mammojen pääsyn uimaan. Jahva varasti mammojen kaikki uimapuvut ja bikinit. Harmittaakohan Jahvaa, kun hän ei ole Mammainkerhon jäsen?

3. ohjelmassa leiriläiset pääsivät varustamaan mammoja interaktiiviseen taisteluun Jahvaa vastaan. Mutta kuinkas kävikään? Jahva joutui järveen uimaan ja mammat pääsivät myöskin vihdoin samaan Märkiön veteen uiskentelemaan!

Bronttojen telttakyläkuva löytyy nyt muiden telttakyläkuvien joukosta. Brontot eli nuorten leiriläiset olivat upeasti mukana ohjelmissa, mitä oli aivan mahtavaa seurata! Tunnelmia päivästä voi seurata myös Instagramissa seuraamalla Leirikesää @leirikesa . Sieltä löytyy myös pieniä videopätkiä ennen kuin varsinainen leirivideo valmistuu loppuviikosta vierailupäivään.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa